Varför vi finns

Hela Sverige är vår arena

Vår historia börjar redan 1992 som Bohusläns Brandskydd grundat av Mikael Höglind. Senare byttes namn till Vivestra och 2019 blev vi en del av NOHA.

Idag är vi 20 dedikerade. Vi älskar det vi gör, brinner för brandsäkerhet och att hjälpa våra kunder till rätt lösning.

Hjärtat

Glädje, hjärta och stolthet driver oss till att gång på gång att skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Ett järngäng

Män och kvinnor. Från Ljungskile. Från Kanada. Från Kode. Från Libanon. Från Trollhättan. Från Kosovo. Från Kalix. Det är ingen slump. Mixen är viktig för oss och gör oss både bättre och unika i branschen.

Som tuppar

Så stolta är vi. För det vi gör, för det vi bidrar med. För att våra kunder är nöjda, känner sig trygga och blir långvariga. Vi vet att vårt arbete gör skillnad och har stor betydelse för många och mycket.

Kan vi göra det bättre?

Att göra som alla andra är inte vår melodi. Då kan vi lika gärna lägga oss ner och dö. Vi tänker nytt. Vänder och vrider på arbetsmoment och produkter. Kan vi göra det bättre? Innovation och nyfikenhet håller oss levande.

Grönt är skönt

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför använder vi certifierad vattenkraft, kör el- och gasbilar, ogillar slit och släng och planterar varje år massor av träd. Vi bryr oss om miljön ständigt, både i det stora och i det lilla.

Ring 020-495 495

Brandsäkerhet sedan 1992

2002 bytte vi namn till från Bohusläns Brandskydd till Vivestra som sedan 2019 är en del av NOHA.

Läs mer →

Grönt är skönt

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför kör vi el- och gasbilar och använder certifierad vattenkraft. Bland annat.

Läs mer →

Blogg

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap, Vi vill att våra kunder ska förstå. Med vår blogg vill vi sprida matnyttig information om brandsäkerhet.

Läs mer →